Ümit Özdağ'dan 'Cumhurbaşkanı adayı' açıklaması

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ittifak olarak kendi cumhurbaşkanı adaylarını çıkaracaklarını, öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş dışında hiçbir adayı desteklemeyeceklerini söyledi.

İstanbul Şişli'deki otelde basın mensuplarıyla bir araya gelen Ümit Özdağ, Millet İttifakı'nın Mansur Yavaş'ı Cumhurbaşkanlığına aday göstermemesi durumunda, Zafer Partisi'nin gösterilen adayı destekleyip desteklemeyeceği sorusuna, "Biz kendi adayımızı çıkarıyoruz ittifak olarak. Mansur Yavaş dışında hiçbir adayı desteklemiyoruz. Başından beri söyledim aday olursa destekliyoruz." yanıtını verdi.

Özdağ, geçtiğimiz ağustos ayında yaptığı açıklamasında "Mansur Bey'in 'aday değilim' dediği doğru değil. Bu konuda bildiklerimi kamuoyuyla paylaşmak için ortamın çok erken olduğunu düşünüyorum. Ama Mansur Bey 'aday değilim' demedi. Bir süreç var, hala işliyor. Biz de Zafer Partisi olarak bu süreç bitmeden herhangi bir yeni değerlendirme yapmayacağız, o pozisyonda duruyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Gündem Haberleri

AK Parti’ye Katılacağı İddia Edilen Büyükşehir Belli Oldu!
Ankara Barosu’nda Seçim Sonucu Belli Oldu: Elçin Özge Şimşek Çağlayan Kazandı
"Cezaevinde Bir Saniye Bile Pişman Olmadım"
"Benim İçin Tek Bir Hak Var"
Sahte Dolar ve Avro Detayı