Ümit Özdağ’dan Suriyeli aileye flaş ziyaret: “Korkusu savaş değil, askere alınmak…”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Suriyeli aileye bayram ziyaretinde bulundu. Ziyarette dikkat çeken konuşmalar gerçekleşti.

Mülteci krizine ilişkin geleceğe yönelik önemli uyarılarda bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bursa'da Suriyeli bir aileye bayram ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, Özdağ ve Suriyeli aile bir süre sohbet etti. Suriyeli babaya nereden geldiklerini soran Özdağ, ailenin Suriye'de savaş başladıktan 5 sene sonra Halep'ten geldiğini öğrendi.

ASKERE GİTMEK İSTEMEDİĞİ İÇİN…

Özdağ'ın Suriye'ye dönmek isteyip istemedikleri sorusu üzerine yanıt veren Suriyeli baba, “Suriye'ye askere gitmek istemediği için dönmediğini” ifade etti. Suriyeli baba ayrıca, “Dönsek çok iyi olur, bizim toprağımız orada.” dedi.

ÖZDAĞ AF ÇIKTIĞINI SÖYLEDİ

Ümit Özdağ da “Zafer Partisi olarak Beşar Esed ile görüşeceğiz. Vatanlarınıza dönmeniz için çalışma yapacağız. Hangi köyden geldiyseniz o köye, kasabaya, şehre dönebilesiniz. Hakkınızda af çıktı, takibat olmayacak. dedi. Özdağ, daha sonra çocuklara bayram hediyesi vererek evden ayrıldı.

HER SURİYELİ GİBİ ÜLKESİNE DÖNMEK İSTİYOR

Bahse konu ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ümit Özdağ, “Bursa'da ziyaret ettiğim Suriyeli bir ailenin babası, Suriye iç savaşının ilk 5 yılında Halep'te kalmış, anne babası Suriye'de yaşamaya devam ediyor. Korkusu savaş değil, askere alınmak... Nihayetinde vatanını seven her Suriyeli gibi o da ülkesine dönmek istiyor.” ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri

Hastaneden açıklama geldi
Kurban Bayramı'nın ilk gününde acı bilançoyu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu
'Terörsüz Türkiye' mesajı verildi
CHP ile AKP arasındaki fark herkesi şaşırttı
İmamoğlu’ndan videolu ‘mega proje’ paylaşımı