Üniversite kampüsünde intihar

Konya'da, üniversite kampüsündeki bir kafede işletme müdürlüğü yapan Barış Ayas tabancayla başına ateş ederek intihar etti.

Konya'da, üniversite kampüsündeki bir kafede işletme müdürlüğü yapan Barış Ayas (28), tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Olay, saat 15.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesinde bulunan Selçuk Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi.

İddiaya göre bir kafenin işletme müdürlüğünü yapan Barış Ayas, kafeler bölümünde başına tabanca ile ateş ederek ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Ayas, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ayas'ın ailesi ve yakınları ile görüşen polis, çevreye yüklü miktarda borcu olduğunu ve ölümünden önce ailesine intihar içerikli mesajlar gönderdiğini tespit etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Güncel Haberleri

Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine büyük operasyon: 201 kişi gözaltında
Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım’a ev hapsi verildi, 2 kişi tutuklandı
Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu