Ünlü manken, sapık iş adamından nasıl kurtuldu?

Geçen haftalarda ABD'li iş insanı Jeffrey Epstein'in evine baskın yapılmış ve reşit olmayan kızların çıplak fotoğrafları bulunmuştu. Tecavüz ve pedofili suçlamalarıyla gözaltına alınan ve ABD Başkanı Donald Trump'la da arkadaş olan milyarder iş insanının elinden 2004 yılında kurtulan manken Elisabeta Tai yaşadıklarını anlattı. Tai, "Bana cinsel saldırıda bulundu. Tamamen çıplak olduğu bir anda kafasına seks oyuncağı fırlatarak kaçmayı başardım" dedi.

Bir dönem Victoria’s Secret’ın da mankeni olarak çalışan Elisabetta Tai, geçen haftalarda tecavüz, cinsel saldırı ve pedofili suçlamalarıyla gözaltına alınan milyarder iş insanı Jeffrey Epstein hakkında açıklamalarda bulundu. Henüz 21 yaşındayken Epstein ile tanıştığını söyleyen İtalyan manken, iş insanının kendisine tecavüz etmek istediğini söyledi

.Bir dönem Trump’la da yakın olan Epstein’ın yargı süreci devam ediyor.

New York Post’a konuşan Tai, “Henüz New York’a yeni gitmiştim ve Victoria’a Secret’ta iş bulmak için onunla tanışmamı söylediler. Evine gittiğimde ise evde birçok manken vardı ve o da masaj yaptırmak için hazırlanıyordu. Bir anda benden ona masaj yapmamı istedi ve elime bir seks oyuncağı verdi. Dondum kaldım ne yapacağımı bilemedim. Bir anda var gücümle elimdeki cihazı Epstein’ın kafasına fırlattım. Daha sonra da kaçtım. Yaşadıklarımı kimseye anlatamadım çünkü hem utandım hem de korktum. Onun beni tehdit edebileceğinden endişe ettim” dedi.

Amerikan basını moda camiasında tanınan bir figür olan Epstein’ın bu pozisyonu aracılığıyla genç manken adaylarına tecavüz ettiğini yazdı. İsmini açıklamayan bir diğer manken de yaşananları doğruladı. Victoria’s Secret’ın mankeni olarak görev de alan genç kadın, “Epstein kendisini Victoria’s Secret’a girişin arka yolu olarak tanıtıyordu. Genç kızlara kataloglarda ve reklamlarda yer vereceğinin sözcünü veriyordu. Bu kızlardan bazıları gerçekten de iş bulabiliyordu fakat bulamayanlar da oluyordu” dedi.

Güncel Haberleri

Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine büyük operasyon: 201 kişi gözaltında
Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım’a ev hapsi verildi, 2 kişi tutuklandı
Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu