Ünlü sanatçıya İmamoğlu cezası!

Yeşilçam’ın çocuk yıldızı Parla Şenol, Ekrem İmamoğlu’na destek mesajı attı. Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SESAM), Şenol için verilecek ödülü iptal etti.

Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği'nin (SESAM), Kültür Turizm Bakanlığı himayesinde “Türk Sineması'nı Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar” ödül töreni skandala dönüştü. Ünlü müzisyen Cahit Berkay'ın ardından Yeşilçam'ın efsane çocuk yıldızı Parla Şenol'a verilecek ödül de Ekrem İmamoğlu'na destek mesajı atmasının ardından iptal edildi. Cahit Berkay listeden çıkarılmasına, “Saçma bir bahaneyle ödülümü 2 ay sonra başka bir törende vereceklerini söylediler. Paraymış, şöhretmiş umrumda değil. Ben Yeşilçam tedrisatından geçtim. Sinema adına hiçbir şey üretmeyenler, Yeşilçam'ın, o naif sinema günlerinin mirasına sahip çıkabilseler” diyerek tepki gösterdi.

Parla Şenol ise şu mesajı paylaştı:

“Sinema Meslek Birliği, 10 gün önce bana ödül vereceğini bildirdi. Şimdi ‘süre kısıtlaması' nedeniyle ödülü geri çekti. Gerekçe, süre kısıtlaması. Gerçek neden ise #HerŞeyÇokGüzelOlacak. Canları sağolsun. Halkın ödülü 57 yıldır benimle. Her yaştan izleyicinin, koşulsuz sevgisi en büyük ödülümdür”

'BİZ KİMSEYE AYIRIM YAPMADIK'

Sözcü'nün haberine göre, SESAM Başkan Yardımcısı Hakan Türkşen ise konuya ilişkin olarak, “Geçen sene sinemamızın 104'üncü yılıydı ve 104 kişiye ödüle verdik. Konuşmalar çok uzadı, salon boşaldı. Bu sene ödül verileceklerin sayısını 105'ten önce 90'a, en son da 33'e indirdik. Samimi bulduğumuz isimleri arayıp, ödülü başka zaman vereceğimizi bildirdik. Cahit ağabey ve Parla ablayı da bu çerçevede ödül listesinden çıkardık. Kimseye ayrım yapmadık. Kim kime destek vermiş ona bakmayız” dedi.

Güncel Haberleri

Yunanistan'da 'Batı Nil' virüsü alarmı: Yayılım alanı genişliyor
Serenay Sarıkaya'dan evlilik iddialarına gizemli yanıt
Furkan Vakfı'na operasyon... Alparslan Kuytul ve eşi gözaltına alındı
Süleymancıların lideri Arif Ahmet Denizolgun’un mezarı açılacak
Tupac Shakur cinayet davası başladı: 30 yıl sonra hakim karşısında