Vakalar arttı, fırsatçılar iş başına geçti! Maske fiyatlarında büyük artış

Maske zorunluluğunun kaldırılmasının ardından marketlerde 9,90'a kalan inen 50'lik maskelerin kutusu 40 liraya kadar çıktı.

Son açıklanan "Haftalık Koronavirüs Tablosu"na göre, 11-17 Temmuz'da 226 bin 532 kişinin testi pozitif çıktı, 96 kişi yaşamını yitirdi. İyileşen sayısı ise 124 bin 732 olarak açıklandı. Vakalar bir önceki haftaya göre yaklaşık 100 bin kadar artarken, maske kullanan sayısında da yükselme oldu.

Akşam'ın haberine göre maskelere büyük zam geldi. Maske zorunluluğunun kaldırılmasının ardından marketlerde 9,90'a kalan inen 50'lik maskelerin kutusu 40 liraya kadar çıktı.

Maske satışı yapan bir firmanın yetkilisi stoktaki maskelerin bitmeye yaklaştığı ve yeni kolileri sipariş vermeye hazırlandıklarını anlattı. 

Güncel Haberleri

Ankara'da NATO Teyakkuzu: Esenboğa Havalimanı'nda Hava Trafiğine Kısıtlama Geliyor
Komedyen Deniz Göktaş tutuklandı: İki suçlama yöneltildi!
Gözaltına Alınan Komedyen Deniz Göktaş Adliyeye Sevk Edildi
Uzayda üremek mümkün mü?
Resmi Gazete'de yayımlandı: Arı zehri üretiminde şartlar değişti