"Vatan hainliğinin yeni tanımı" Düşman birlikleri gibi vatandaşı sabote ediyorlar! Sırada ne var?

İBB'yi kötülemek adına son dönemde yürüyen merdivenlere yönelik sabotajlara ilişkin bir görüntü daha ortaya çıktı.

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kötülemek için yürüyen merdivenlere düzenlenen sabotajlara bir yenisi eklendi.

Geçtiğimiz günlerde yandaş kanal işbirliğiyle sabotajcılar yakayı ele vermiş, kamera görüntülerinde sabotajın anbean kayıtları tüm kamuoyu ile paylaşılmıştı.

İBB, resmi X hesabından bir başka sabotaj görüntüsünü daha paylaştı. Görüntülerin adresi bu kez Beylikdüzü Metrobüs Durağı'ydı. Ancak düşmanın yapabileceği şekilde milyonlarca genç, yaşlı, çocuk, kadın vatandaşın geçtiği merdivenleri bozan şahıslar kameralara yakalandı. 

Şahısların sırıttığı, pişkin anlar da görüntülerde açıkça yer aldı. 

Bu görüntülere en manidar yorumu ise ENAG'ın kurucusu Prof. Dr. Veysel Ulusoy, "Vatan hainliğinin yeni tanımı..." diyerek yaptı.

 

Gündem Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten çarpıcı açıklamalar
Son anketten flaş sonuçlar çıktı
48 ilde operasyon düzenlendi, çok sayıda gözaltı var
CHP'li Utku Çakırközer'den TRT'ye 'İmamoğlu' çağrısı!
DEM Parti'nin yeni yol haritası belli oldu