Vatandaş açım dedi, Erdoğan ve ekibi aldırış etmedi

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de bir dize programa katıldı. Tören esnasında bir vatandaş evinin yandığını belirtek yardım istemesi üzerine, Erdoğan'ın sesi duyup tepki vermemesi dikkat çekti.

 AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilayet Meydanı'nda Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulunduğu sırada evinin yandığını ve kimsesinin olmadığını söyleyen bir  vatandaş bağırarak Erdoğan'a sesini duyurmak istedi. 

Sesi duyarak duraksayan Erdoğan'ın tepki vermemesi ve törene devam etmesi dikkat çekerken vatandaşın yardım istediği anlarda alanda bulunan bazı AKP'lilerin Erdoğan için slogan atarak yardım talebini bastırmak istediği duyuldu. 

Güncel Haberleri

Terörle mücadelede önemli bir eşik aşıldı
Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu: Tapusu Lozan’la tescillenmiş bir devlete, Sevr paçavrasıyla meydan okumak; hainliğin daniskasıdır!
Artık o imkanları olacak
Bunu yapan yolculara para cezası kesilecek
Depremler devam edecektik