Vatandaşın "Mansur Yavaş'ı aday yapın" çağrısına Meral Akşener'den yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in esnaf ziyareti sonrası vatandaşla bir araya geldiği anlarda bir kadın, "Mansur Yavaş'ı aday yapın" diye bağırdı. Akşener bu sözlere yanıtsız kalamadı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, ilçelerdeki gezilerine devam ediyor. Akşener'in yine bir esnaf ziyaretinden sonra vatandaşla buluştuğu anlarda ilginç dakikalar yaşandı."YAVAŞ'I ADAY YAPIN"Kalabalık arasında sıyrılan bir kadın, Akşener'e ulaşarak bir talepte bulundu. Vatandaş, Akşener'e " Mansur Yavaş'ı aday yapın" diye seslendi. Daha sonra bir kez daha aynı cümleyi kullandı.

YANITSIZ BIRAKMADI

İYİ Parti lideri Akşener ise vatandaşın sözlerini yanıtsız bırakmadı. Akşener, "Tamam, söyledin" diyerek vatandaşı anladığını işaret etti. Daha sonra da konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

Gündem Haberleri

CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker Ulaşım Esnafını TBMM'de Buluşturdu
DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak