Ve ünlü ekonomist açıkladı, Ocak sonu dolar belli oldu! 24 TL...

Ekonomist Meriç Köyatası, dolar kuruyla ilgili, "Yıl sonu tahminim, daha önce dediğim gibi 17.5 lira civarında. Ocak sonu Şubat başı 24 liraları görürüz." dedi.

Dolar kuru hızla yükselmeye devam ediyor. Sadece 1 ay bundan önce 7-8 lira bandında bulunan dolar kuru haftayı16 liranın üstünde kapattı. Vatandaş ise dolar kurunun bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyor. Çünkü dolar kuru neredeyse her gün rekor kırıyor. Dolar kuru rekor üstüne rekor kırarken ekonomist Meriç Köyatası'ndan dikkat .çeken bir tahmin geldi.

''DOLAR 24 OLACAK''

Meriç Köyatası yaptığı açıklamada “Kurların artışı yönünde bir kısır döngüye girdi Türkiye... Peki nereye kadar artar. Benim yıl sonu tahminim, daha önce dediğim gibi 17.5 lira civarında. Ocak sonu Şubat başı 24 liraları görürüz. Daha da yukarı çıkması muhtemel. Artık tahmin yapılamaz seviyelere geliyoruz.” İfadelerini kullandı.

GÜNCEL DOLAR ALTIN FİYATLARI:

Gram altın haftayı 953 liradan kapatmıştı. Dolar kuru ise cuma günü 18:00'da piyasayı 16:51'den kapatmıştı.

Gündem Haberleri

CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker Ulaşım Esnafını TBMM'de Buluşturdu
DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak