VİDEO | Bunu yapan insan olamaz

İzmir Balçova'daki bir alışveriş merkezinde (AVM) babası olduğu iddia edilen bir şahsın çocuğuna attığı tekme görüntülere yansıdı.

 İzmir'in Balçova ilçesinde bulunan bir AVM'de insanın kanını donduran bir olay meydana geldi. Alışveriş merkezine gelen bir ziyaretçi tarafından çekilerek sosyal medyaya yüklenen görüntüde, bir şahsın kucağına aldığı çocuğu önce yere bırakıp sonra da tekmelediği, bu olayı gören başka bir ziyaretçinin de şahsa tepki gösterdiği görülüyor.

Görüntüde henüz yürüyemediği anlaşılan çocuk, daha sonra kendisine tekme atan adamın kucağına gelerek ona sarılıyor. Şahıs bu sırada tepki gösteren yurttaşile tartışmaya devam ediyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntü çok sayıda internet kullanıcısının da tepkisini çekti. 

Olayın görgü tanıklarının durumu alışveriş merkezinin güvenlik görevlilerine bildirdiği, şahsın görevliler gelince normal davranışlar sergilediği ve kısa bir süre sonra da alanı terk ettiği öğrenildi.

Güncel Haberleri

Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine büyük operasyon: 201 kişi gözaltında
Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım’a ev hapsi verildi, 2 kişi tutuklandı
Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu