Yandaş Sabah yazarı Mehmet Barlas tribünleri hedef aldı: Deprem yağmacıları

Yandaş Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas bugünkü yazısında, tribünlerde "hükümet istifa" sloganları atan Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarını hedef aldı.

Yandaş Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas, bugünkü "Tribünlerdeki deprem yağmacıları" başlıklı yazısında, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarını hedef aldı.

Fenerbahçe-Konyaspor ile  Beşiktaş-Antalyaspor maçlarından  tribünlerinden yükselen "hükümet istifa" sloganlarını "utanç verici" olarak tanımladı.

Barlas, tribünlerin tahrik edilmeye çalışıldığını iddia ettiği yazısında, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye elbirliğiyle asrın en büyük doğal afetinin yaralarını sarmaya çalışırken 3-5 provokatör tribünleri tahrik ederek buradan bir siyasi çıkar sağlamaya çalıştı. Kimse kusura bakmasın, tribünleri tahrik eden bu bir avuç provokatörün deprem yağmacılarından hiçbir farkı yok."

Gündem Haberleri

Ankara Barosu’nda Seçim Sonucu Belli Oldu: Elçin Özge Şimşek Çağlayan Kazandı
"Cezaevinde Bir Saniye Bile Pişman Olmadım"
"Benim İçin Tek Bir Hak Var"
Sahte Dolar ve Avro Detayı
Meryem Cabbaroğlu Kimdir? Annesi Rus, Babası Yozgatlı: Sosyal Medyada Gündem Oldu