Yaptığı sitelerde 100'den fazla kişi hayatını kaybetti! 3 sitenin müteahhidi Yasin Akbaş tutuklandı

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Adıyaman'da yıkılan Mavi Kent Yapı, Bahçeşehir 1 ve Bahçeşehir 2 sitelerinin müteahhidi Yasin Akbaş tutuklandı.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Adıyaman'da yıkılan Mavi Kent Yapı, Bahçeşehir 1 ve Bahçeşehir 2 sitelerinin müteahhidi Yasin Akbaş, İstanbul'da gözaltına alındı. Akbaş, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen depremler 10 ilde büyük yıkıma ve çok sayıda can kaybına neden oldu. Depremin ardından, yıkılan binalara ilişkin soruşturma başlatıldı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden bugün yapılan açıklamaya göre; Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce, ilgili mevzuata uyulmadığı için deprem sırasında yıkılan binaların sorumlusu olduğu ve ‘taksirle öldürme’ suçu şüphelisi olduğu değerlendirilen kişilere yönelik soruşturmalar kapsamında, Adıyaman'da 100’den fazla vatandaşın hayatını kaybettiği Mavi Kent Yapı, Bahçeşehir 1 ve Bahçeşehir 2 sitelerinin müteahhidi Yasin Akbaş, 21 Şubat Salı günü İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı. Akbaş, dün çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem Haberleri

Süresiz nafakada geni dönem başlıyor: Boşanmada sınır geliyor!
PEKİNTAŞ HOLDİNG’TE PATRON-GENEL MÜDÜR İLİŞKİSİ AYYUKA ÇIKTI!
Bakanlık birimleri sahillerde: İşgalcilere göz yumulmayacak
CHP’li Orhan Sarıbal yarın basın toplantısı düzenleyecek
Durdu Özbolat’ın Acı Günü