Yarın uçuşu olanlar dikkat! THY, yarınki bazı seferlerini iptal etti

İstanbul'da çarşamba günü başlayan kar yağışı 4 gündür aralıklarla devam ediyor. Kar yağışının yarın da etkisini sürdürmesi bekleniyor. THY, İstanbul Havalimanı varışlı ve kalkışlı bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları (THY), yarın yapılması planlanan İstanbul Havalimanı varışlı ve kalkışlı bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Havayolu şirketinin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, “Değerli yolcularımız, İstanbul’da 23 Şubat 2025 tarihinde beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul Havalimanı kalkışlı ve varışlı bazı uçuşlarımız iptal edilmiştir. Bu kapsamda uçuşu iptal edilen yolcularımız için ilave haklar tanınmıştır. Uçuşlarınızla ilgili güncel uçuş durumu sayfamız üzerinden ulaşabilir veya WhatsApp üzerinden TK Asistan ile sorgulama yapabilirsiniz. Ayrıca, bilet değişikliği ve iade talepleriniz hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz” denildi.

İptal edilen seferlerin bazıları belli oldu. 

Ordu-Giresun Havalimanı'ndan İstanbul'a yapılması planlanan 7, Rize-Artvin Havalimanı'ndan da İstanbul ve Ankara'ya yapılması planlanan 6 sefer karşılıklı iptal edildi.

Hava koşullarının normale dönmesinin ardından iptal edilen seferlerin gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Güncel Haberleri

LGS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı
Memurlar İçin Tarihi 'Fazla Mesai' Kararı
Milyonlarca Öğrenci İçin LGS Maratonu Bitti: Sonuç Tarihi Belli Oldu
Kırmızı Bültenli Çete Üyeleri ve Zehir Tacirlerine Dev Darbe!
Ankara'da bir cadde ulaşıma kapatılıyor