Yeni Akit, Enes Kara paylaşımı yapan Tarkan'ı böyle hedef gösterdi!

İktidara yakın Yeni Akit Gazetesi, Enes Kara’nın intiharının ardından mesaj yayınlayan şarkıcı Tarkan'ı hedef aldı.

Megastar Tarkan, bir cemaate ait bir yurtta yaşarken gördüğü baskılar sebebiyle intihar eden 20 yaşındaki Enes Kara’nın ölümünün ardından bir paylaşım yaparak üzgünlüğünü ifade etmişti.

Tarkan yapmış olduğu paylaşımında, “Unutmayınız ki asli görevimiz çocuklarımızı korumak ve kollamaktır. Bağnaz ve yobaz zihniyetlerin sömürülerine hizmet ettirmek değildir” şeklinde konuştu.

Tarkan'ın yapmış olduğu paylaşım kısa sürede büyük beğeni topladı.

YENİ AKİT HEDEF GÖSTERDİ

Yeni Akit gazetesi ise Tarkan’ı hedef alarak, “Tevetoğlu ailesinin utancı ‘mega yandaş’ Tarkan da saldırılara katılarak, ateist arkadaşları tarafından İslamiyet’ten uzaklaştırılıp manevi boşluğa itilen ve intihar eden Enes Kara üzerinden İslam’ı ve İslami faaliyetleri hedef aldı” şeklinde yazdı.

Aynı zamanda gazete, Tarkan için şu ifadeleri kullandı:

“İslam’a yönelik alçakça ifadeler kullanan ve ‘bağnaz ve yobaz zihniyet’ ifadesinde bulunan Tarkan Tevetoğlu, eşcinsel sembollü tişört ve etek.”

İşte o haber:

Gündem Haberleri

Meteoroloji’den Sağanak ve Fırtına Uyarısı: İstanbul Dahil Birçok İlde Alarm
Murat Boz ve Demet Özdemir mahsur kaldı!
Başsavcılık’tan fon soruşturmasına tedbir kararı: İşte isim isim 109 kişi!
AK Parti’ye Katılacağı İddia Edilen Büyükşehir Belli Oldu!
Ankara Barosu’nda Seçim Sonucu Belli Oldu: Elçin Özge Şimşek Çağlayan Kazandı