Yeni bir dolandırıcılık iddiası daha!

Yeni 'Çiftlik Bank' skandalı: Onlarca kişi parasının peşine düştü...Son dönemlerde hayvan besiciliği üzerine internet üzerinden para kazanmayı hedefleyen dolandırıcılar yeni bir şebeke kurdular.‘

Çiftlik Bank’ dolandırıcılığı sonrası aynı yöntemle ‘Çiftliğim’ isimli site kuran dolandırıcıların yüksek gelir vaadiyle onlarca kişiyi dolandırdığı ortaya çıktı.Dolandırılanlar mahkemenin kapısını tuttular.Savcılık hakklarında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

"YÜKSEK GELİR VAADİYLE PARA YATIRDILAR"

İkinci bir çiftlik bank skandalı ile internette 'Çiftliğim' adı altında bir site kuruldu. Siteye üye olan vatandaşlar yatırdıkları meblağlar sonrası kar elde edebileceğini düşünüyorlardı. Para kazanmayı hedefleyen bazı üyeler parayı yatırmalarına rağmen gelir elde edemeyince site yöneticileri hakkında şikayetçi oldular. Söz konusu site yetkilisi 34 yaşındaki A.G. ve 37 yaşındaki E.T. tespit edilip ifadelerine başvuruldu.

Güncel Haberleri

Ahbap Derneği soruşturmasında gözaltı sayısı 22'ye yükseldi
Tuna Ortaylı, İlber Ortaylı'nın İstanbul'da kaç evi olduğunu açıkladı
500 bin TL'lik soruda son saniye kararı elenmesine neden oldu
Araç sahipleri dikkat: İstanbul'da plaka kuralları sil baştan değişiyor
Müjde Uzman'dan 'metres' açıklamasına net tepki: Röportajı yarıda kesti