YSK Başkanı Güven, tatile gitti

stanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi ile ilgili verilecek karar nedeniyle tüm gözler Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) çevriliyken, YSK Başkan Sadi Güven hafta sonunu Fethiye de geçirdi.

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk’ün haberine göre Sadi Güven Cuma günü aracıyla Muğla'nın Fethiye ilçesine geldi. Güven'in gelişi, ilçede ilgiyle karşılandı. Kızını görmeye geldiği belirtilen Güven, karar öncesi dinlendi. Pazar günü de Fethiye'den ayrıldı.

YSK Başkanı'na en çok sorulan soru, seçimlerle ilgili yapılan itirazın nasıl sonuçlanacağı oldu. Ancak Başkan Güven bu konuda net bilgi vermediği gibi, dost sohbetlerinde incelemelerin devam ettiğini söylemekle yetindiği, bu konularda da konuşmak istemediği dikkat çekti.

Güncel Haberleri

Depozito Sisteminde Kritik Değişiklik: Yeni Teşvik Bedeli Belli Oldu
İstanbul'da Çekirge İstilası İddiaları Gerçek mi? 'Onlar Bizim Dostumuz'
Köyde yaşayan Özlem Tekin’in kapısını 94 milyon TL'lik teklifle çaldılar
Ahbap operasyonu: Ece Üner, Fatih Portakal, Feyza Altun, Gökhan Özoğuz ve Öykü Serter ifadeye çağrıldı
Ankara'da eğitim helikopteri düştü: Yaralılar var