Yurt müdüründen skandal açıklama: "Çakılacağını düşünüyorsan binme o zaman asansöre"

Zeren Ertaş'ın ölümü sonrası yurtlarında protesto düzenleyen öğrencilere tepki gösteren yurt müdürü, "Korkuyorsan, çakılacağını düşünüyorsan binme o zaman asansöre" diyerek skandal bir açıklama yaptı.

Aydın Işıklı’da bulunan KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenci Zeren Ertaş, 15 arkadaşıyla birlikte bindiği yurdun asansörünün düşmesi sonrası sıkışmış ve yaşamını yitirmişti.

Zeren'in kaybı sonrası öğrenciler başta olmak üzere ülkedeki pek çok kesim duruma tepki göstermek için, yurt önlerine ve sokaklara çıktı.

Sinop Seyyid İbrahim Bilal KYK Yurdu'nda eyleme çıkan öğrenciler, sıra arkadaşları için adalet aradı.


Yurdun müdürü ise kalabalığın önüne gelerek, "Korkuyorsan, çakılacağını düşünüyorsan binme o zaman asansöre" diyerek öğrencilere tepki gösterdi. Bu sözlere CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tepki gecikmedi.

Gündem Haberleri

Özdemir Turgut’un Haymana’daki ofisine ziyaretçi akını
Fon soruşturmasında 5. dalga operasyon: 34 gözaltı...
CHP Sözcüsü Müslim Sarı'dan seçim ittifakı sinyali
Resmi Gazete'de yayımlandı!
Adı silindi!