Zarar eden ÇAYKUR görev değişikliği yaptı

Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye Varlık Fonu’na aktarıldıktan sonra zarar açıklamaya başlayan ÇAYKUR’un yönetici değişti.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında kamuda gerçekleştirilen yeni görevlendirmeler yer aldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne Zeliha Sağlam, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Ayşe Ayşin Işıkgece atandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığı’na Hasan Basri Alagöz atandı. Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi görevden alındı. Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu görevden alındı ve yerine Ayşe Ayşin Işıkgece atandığı öğrenildi.

Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığı’na, Osman Yıldız atandı. Çay işletmeleri Genel Müdürlüğü’ne ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Yusuf Ziya Alim atandığı öğrenildi.

Güncel Haberleri

Kurtlar Vadisi Pusu'ya FETÖ incelemesi! Savcılık harekete geçti
Hava bir anda değişiyor, sağanak yağış geliyor!
Türkiye-Letonya Maçı İçin Geri Sayım: Saat Kaçta, Hangi Kanalda, Şifresiz mi?
Alışveriş Fişleri Kısırlık Yapıyor mu? Sosyal Medyadaki İddiaya Uzmanlardan Yanıt
Bergama’da Mavi Dil Alarmı: 15 Mahalle İçin Karantina Kararı