Muhittin Böcek'ten sevindiren haber geldi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten sevindiren haber geldi. 7 Eylül'den bu yana yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Muhittin Böcek, 64 gün sonra normal odaya çıkarıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten sevindiren haber geldi. 7 Eylülden bu yana yoğun bakım ünitesinde coronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 64 gün sonra normal odaya çıkarıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 7 Eylül'den bu yana tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinden saat 11.00'de normal odaya alındı. Akdeniz Üniversite Hastanesi yoğun bakımda tedavi gören Böcek’in tedavisine 64 gün sonra normal odada devam edilecek.

 7 EYLÜL’DE YOĞUN BAKIMA ALINDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından 17 Ağustos’ta yaptığı paylaşımla Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş, herkese maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyması için uyarıda bulunmuştu. Böcek, takibinin yapıldığı hastanede sağlık durumu kötüleşince 7 Eylül’de yoğun bakım ünitesine alınmış, 24 Eylül’de Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti. Akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle solunum kaslarında sorun oluşan Böcek’e, daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi (nefes borusuna delik açılması) uygulanmıştı.

Gündem Haberleri

CHP Sözcüsü Müslim Sarı’dan Özgür Özel’in açıklamalarına tepki: “Ruh sağlığından ciddi şekilde endişe ediyoruz”
Meteoroloji’den Sağanak ve Fırtına Uyarısı: İstanbul Dahil Birçok İlde Alarm
Murat Boz ve Demet Özdemir mahsur kaldı!
Başsavcılık’tan fon soruşturmasına tedbir kararı: İşte isim isim 109 kişi!
AK Parti’ye Katılacağı İddia Edilen Büyükşehir Belli Oldu!