Nagehan Alçı, Berat Albayrak'ın istifasıyla ilgili konuştu

AKP iktidarına yakınlığı ile bilinen gazeteci Nagehan Alçı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasının doğru olduğunu ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu istifayı kabul etmeyeceğini düşündüğünü söyledi.

İktidara yakınlığı ile bilinen Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Habertürk kanalında katıldığı Kübra Par'la Açık ve Net programında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasıyla ilgili konuştu.

Alçı istifanın doğru olduğunu belirterek, "Beklenen bir karar değildi, şaşırtıcı bir gelişme. Berat Albayrak'ın böyle bir metin yazdığıyla ilgili tartışmalar vardı, ben teyit ettim , metin doğru, basın sözcüsünden teyit ettim. Berat beyin kendi kararı olduğu ve istifa metni yazdığını doğrulattım. Henüz Cumhurbaşkanlığı'ndan bir açıklama gelmedi. %90 ihtimalle Cumhurbaşkanlığının bu istifayı kabul etmeyeceğini düşünüyorum." dedi.

Gündem Haberleri

Murat Boz ve Demet Özdemir mahsur kaldı!
Başsavcılık’tan fon soruşturmasına tedbir kararı: İşte isim isim 109 kişi!
AK Parti’ye Katılacağı İddia Edilen Büyükşehir Belli Oldu!
Ankara Barosu’nda Seçim Sonucu Belli Oldu: Elçin Özge Şimşek Çağlayan Kazandı
"Cezaevinde Bir Saniye Bile Pişman Olmadım"