Kartal Edebiyat Günleri başlıyor

10-12 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Kartal Edebiyat Günleri'nin onur konuğu Zülfü Livaneli olacak.

10 Ocak Cumartesi günü Nebil Özgentürk’ün “Zülfü Livaneli Bir Hayat Bir Tutku Bir Adam” adlı belgeselinin gösteriminden sonra; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Livaneli’ye onur ödülünü takdim edecek. Kartal Edebiyat Günleri programın en genç şairi Mertcan Karacan’ın “Zaman Tüneli” başlıklı söyleşisiyle 10 Ocak saat 14.00’da Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde başlayıp 12 Ocak saat 20.00’da Hakan Günday’ın ‘’Yazarak Düşünmek’’ adlı söyleşisiyle son bulacak.

Kartal Edebiyat Günleri’nde sadece yetişkinlere değil, çocuk edebiyatseverlere yönelik de söyleşiler gerçekleştirilecek. Çocuklara yönelik söyleşiler Türkiye’de bir ilk olan Kartal Belediyesi Masal Müzesi’nde, yetişkinlere yönelik olan söyleşiler ise Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, edebiyat günleri hakkında şunları söyledi: “Kartal Edebiyat Günleri programı kapsamında yazın dünyasının birbirinden önemli şahsiyetlerini ve kaleme aldıkları eserleri, Kartallı komşularımızla buluşturmaya hazırlanıyoruz. Sadece Kartal değil, tüm İstanbul’un heyecanla takip edeceği organizasyonumuzda yetişkinlerin yanı sıra; çocuklarımıza hitap edecek olan söyleşilerle de Kartal 3 gün boyunca 70’den 70’e edebiyatseverlerin buluşma noktası olacak. Tüm komşularımızı, gerçekleşecek olan Kartal Edebiyat Günleri etkinliğine davet ediyorum.”

Kültür Sanat Haberleri

Deadpool ve Wolverine'in fragmanı yayınlandı!
Alemin kovboyu Clint Eastwood'tan son film!
Erdal Beşikçioğlu başkan olarak ilk kez sahnede
Kızılcık Şerbeti'ne yeni bir isim dahil oluyor
Ömer dizisinden hayranlarını üzen haber