Cannes'a giden Hande Erçel bu kez beyaz elbisesiyle göz kamaştırdı

Hande Erçel, katıldığı Cannes Film Festivali'nden paylaşımlar yapmaya devam ediyor. 31 yaşındaki oyuncu, bu kez beyaz elbisesiyle göz kamaştırdı.

78'inci Cannes Film Festivali'nde Hollywood yıldızlarının yanı sıra, Türk oyuncular da boy gösteriyor.

Ünlü bir takı markasının davetlisi olarak Cannes'a giden Hande Erçel şıklığıyla göz kamaştırıyor.

Tom Cruise'un başrolündeki 'Görevimiz Tehlike Son Hesaplaşma' filminin kırmızı halısında objektiflere poz veren Erçel, toz pembe uzun bir elbise tercih etti. Pozlarını 31.8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaşan Erçel'e, "Pamuk şeker gibi" ve "Zarafetine hayran kaldım" yorumları yapıldı.

Son olarak kaldığı otelde beyaz mini elbisesiyle verdiği pozları da Instagram hesabından paylaşan 31 yaşındaki oyuncuya, takipçileri övgüler yağdırdı.

Magazin Haberleri

Nurgül Yeşilçay'dan Sağlık Bakanlığı'na esprili yanıt: Eğer öyleyse ben dışarı çıkmam...
Haluk Bilginer topa tutulmuştu! Partneri Melisa Döngel sessizliğini bozdu
Azra Akın çocukları için aldığı kararı duyurdu: 16 yaşına kadar yasak
İbrahim Tatlıses'ten çok konuşulacak servet açıklaması: Bunların aklını alırım ve duvara çarparım
Sezen Aksu, Sırrı Süreyya Önder'in ölümüyle yıkıldı! Acısını saçlarından çıkardı