Dilan Polat’la sarmaş dolaştı, “Ben sadece bir kahve içtim” dedi; gözaltına alındı

Feyza Altun’un gözaltına alınmadan önce telefonda yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. O isim listede yoktu, ama kapı bir anda çaldı… Diğer isimler gibi neden onun da adı gündemde?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sabah saatlerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı iddialarıyla ilgili çok sayıda ünlü isme yönelik operasyon düzenledi. Soruşturma kapsamında adı geçen isimlerden biri olan avukat ve sosyal medya fenomeni Feyza Altun, gözaltına alınmadığını iddia ederek duruma itiraz etti.

Ancak gazeteci İsmail Saymaz’ın aktardığına göre, Altun’un ismi listede yer almaya devam etti. Saymaz, Feyza Altun’un sosyal medya üzerinden kendisiyle iletişime geçip, “Ben evimdeyim, neden gözaltına alınayım?” diyerek tepkisini dile getirdiğini söyledi.

Tam bu görüşme sırasında Altun ikinci kez arayarak, “Bu liste ne listesi? Ben sadece birkaç kez Dilan Polat’la bir araya geldim, buna dayanarak mı gözaltına alınıyorum?” diye sorduğu anda evinin kapısı çalındı. Kapıyı açan Feyza Altun, polislerin geldiğini ve gözaltına alındığını belirtti.

Saymaz, yaşananları şöyle özetledi: “Feyza Altun’un adını sosyal medyada paylaşmamın ardından, listeye itiraz etti. Ancak gözaltı süreci başladı ve kapısı polisler tarafından çalındı.”

Operasyonun detayları ve diğer gözaltına alınan isimlerle ilgili gelişmeler ise henüz netlik kazanmadı. Kamuoyunda geniş yankı uyandıran bu olay, soruşturmanın kapsamı ve kriterleri konusunda da tartışmaları beraberinde getirdi.

Magazin Haberleri

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin servetiyle gündemde! '5 kişiye yetecek miras kaldı'
Müge Anlı’da şoke eden itiraf: TikTok uğruna hem evi hem tarlası elinden gitti
'Soyumuz imparatora dayanıyor ama biz ahırda büyüdük'
Ünlü oyuncu 'aldatma' iddialarına ilk kez yanıt verdi
12 Yıllık Evlilik Sona Erdi: Pelin Karahan ile Bedri Güntay Boşandı!