Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab evlendi

Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab, yönetici asistanı Dilara Altıntop ile Miami'de nikah masasına oturdu.

Bitter Dergisi'nin aktardığına göre Dilara Altıntop ile Reza Zarrab evlendi. Düğüne İbrahim Tatlıses, Derya Tuna ve Demet Akalın gibi Türkiye'den çok sayıda ünlü isim katıldı.

İşte üç gün süren düğünden ilk kareler...

DİLARA ALTINTOP KİMDİR?

Dilara Altıntop, ABD'deki Boston Üniversitesi'nde hukuk asistanı sertifikasyon programını tamamladı. Daha önce Fenerbahçe Spor Kulübü ve Türkiye Milli Yüzme Takımı'nda profesyonel yüzücü olarak görev yapan Altıntop, Türkiye Milli Yüzme Takımı'nın da eski üyesidir.

Yüzme kariyerine devam edebilmek için İstanbul'a taşındıktan sonra, eğitim ve kariyer fırsatlarını değerlendirmek için ABD'ye taşındı.

Dilara Altıntop bir şirkette yönetici asistanlığı yapıyor.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'
Survivor'ın yıldızı Hilmi Cem İntepe evlendi
Kenan İmirzalıoğlu'ndan eşi Sinem Kobal'a romantik sürpriz: Alaçatı'da doğum günü kutlaması