Hadise'nin dava açtığı 5 ünlü belli oldu!

Şarkıcı Hadise tarafından 5 ünlü isme tazminat davası açıldı. Ünlü şarkıcı, 50 bin lira talep etti.

Hadise, kendisi için 'Terbiyesiz ve görgüsüz bir kadın' ifadelerini kullanan Ahmet Çakar ve Bilal Özbilge, Bilal Özcan, Pınar Eliçe, Didem Delen hakkında tazminat davası açtı.

İbrahim Selim ile Bu Gece adlı Youtube programına konuk olan şarkıcı, geçmişte yaşadığı bir ilişkiye dair çarpıcı ifadeler kullanmış, ünlü şarkıcının isim vermeden yönelttiği suçlamalara yanıt eski erkek arkadaşı Sinan Akçıl'dan gelmişti. 

"TERBİYESİ VE GÖRGÜSÜZ BİR KADIN"

Magazin gündemlerini süsleyen tartışmaya spor yorumcusu Ahmet Çakar dahil olmuş ve Hadise'ye yönelik 'Terbiyesiz ve görgüsüz bir kadın' ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şarkıcı, bu sözlerinden ötürü Çakar hakkında 50 bin TL'lik tazminat davası açtı. 

50 BİN TL TAZMİNAT TALEP ETTİ

Geçtiğimiz hafta Miami'de 3 gün 3 gece süren düğünüyle eski milli yüzücü Dilara Altıntop ile evlenen Reza Zerrab, magazin programlarında uzun süre gündem olmuş, Beyaz TV'de yayın yapan 'Söylemezsem Olmaz Programı' söz konusu olayı 'Hadise ve Reza'nın İhanet Dosyası Açıldı' sözleriyle manşete taşımıştı. 

Şarkıcı Hadise, Reza Zarrab'ın düğünü üzerinden kişilik haklarının ihlal edildiğini belirterek Beyaz TV ve Söylemezsem Olmaz programı çalışanlarından 50 bin TL tazminat talep etti. Hadise, mahkemeye sunduğu dilekçede kişilik haklarının korunması gerektiğini vurgulayarak özel hayatına yapılan müdahalenin genel yaşamını olumsuz etkilediğini dile getirdi. 

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var