İnci Taneleri hayranlarına sevindirici haber

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi için final kararı alınmıştı. İnci Taneleri hayranlarına sevindirici haber geldi.

Final olması beklenen İnci Taneleri dizisinden hayranlarını sevindiren bir gelişme yaşandı. Kanal D yönetimi sosyal medya ilgisi ve izlenme rekorlarının yüksek olması nedeniyle final kararına onay vermedi.

Yılmaz Erdoğan’ın çok yorulduğu bu nedenle 45. bölümde bitirmek istediği İnci Taneleri dizisi için yeni bir gelişme meydana geldi. Kanal D’nin de devam etmek istediği dizinin yapım şirketi BKM ile Kanal D devam etme konusuna anlaştı.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Organize İşler dizisinin bitiş tarihine göre de ekip İnci Taneleri’nin 3. sezonunun çekimlerine başlayacak.

Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre Kanal D, sezona eylülde başlamak istiyor, şimdi bu konu üzerinde görüşmeler sürüyor.

Magazin Haberleri

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin servetiyle gündemde! '5 kişiye yetecek miras kaldı'
Müge Anlı’da şoke eden itiraf: TikTok uğruna hem evi hem tarlası elinden gitti
'Soyumuz imparatora dayanıyor ama biz ahırda büyüdük'
Ünlü oyuncu 'aldatma' iddialarına ilk kez yanıt verdi
12 Yıllık Evlilik Sona Erdi: Pelin Karahan ile Bedri Güntay Boşandı!