Jennifer Lopez'i İstanbul'da mağazaya almadılar: Doluyuz...

İstanbul'a konser vermeye gelen Jennifer Lopez alışveriş için gittiği mağazada içeri alınmadı. Mağaza görevlisi tarafından doluyuz yanıtı alan Lopez sorun etmeden başka mağazaya gitti.

İstanbul Festivali kapsamında 5 Ağustos'ta Festival Park Yenikapı'da konser verecek olan Jennifer Lopez, 4 Ağustos günü İstanbul'a ayak bastı. Lopez soluğu alışverişte aldı anca başına da gelir gelmez bomba bir olay geldi.

Korumalar eşliğinde mağazaları dolaşan Lopez’in, mini toz pembe şortu ve parmak arası terliklerinden oluşan sokak tarzı dikkat çekti.

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, konser vermek için İstanbul'a gelen ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, konser öncesi yaptığı alışveriş esnasında bir mağazaya alınmadı.

"DOLUYUZ" DİYEREK GERİ ÇEVİRDİ

İstinye Park'ta Chanel mağazasına girmek isteyen Lopez'e, mağazanın güvenlik görevlisinden 'Doluyuz' yanıtı geldi. Cevabı sorun etmeyen şarkıcı, "Tamam, sorun değil" diyerek geri döndü.

Lopez'in başka mağazalarda vakit geçirmesinin ardından, Chanel mağazası görevlisi Lopez'i mağazaya davet etti. Lopez'in ise bu daveti reddettiği öğrenildi.

Magazin Haberleri

Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var
Ecem Erkek'ten 'Burnunu Yaptırsana' diyen takipçisine sert tepki
Dilan Polat gözaltına alındı