Oyuncu Aras Bulut İynemli'nin acı günü

Oyuncu Aras Bulut İynemli baba acısıyla sarsıldı. İynemli'nin 2 yıldır kanser tedavisi gören babası Cengiz İynemli 76 yaşında hayata veda etti.

'Deha' dizisinde rol alan Aras Bulut İynemli'nin uzun süredir kanser tedavisi gören babası Cengiz İynemli 76 yaşında yaşamını yitirdi.

Verilen cenaze ilanında, "Merhum Ali İynemli ve Merhume İsmet İynemli’nin oğlu, Atilla, Osman ve Yavuz'un kardeşleri, Sevtap Daner İynemli'nin kıymetli eşi, Orçun, Yeşim ve Aras Bulut'un sevgili babaları, Tuğra ve Ada'nın biricik dedeleri Cengiz İynemli Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur" ifadelerine yer aldı.

Cenaze namazı bugün ikindi vakti Kilyos Camii'nde kılınacak. Cengiz İynemli daha sonra Kilyos Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'
Survivor'ın yıldızı Hilmi Cem İntepe evlendi
Kenan İmirzalıoğlu'ndan eşi Sinem Kobal'a romantik sürpriz: Alaçatı'da doğum günü kutlaması