Pınar Deniz'den 8 ay sonra soyadı hamlesi

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, 31 Mart’ta oğulları Fikret Hakan’ı kucaklarına aldı. Deniz, anneliğin tadını çıkarırken sosyal medya hesabında soyadını "Yıldırım" olarak güncelledi.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, evliliklerinin ardından ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Çiftin oğulları Fikret Hakan, 31 Mart 2025’te dünyaya geldi.

Annelik heyecanını yaşayan Pınar Deniz ise kısa süre önce oğlunun ilk fotoğraflarını takipçileriyle paylaşarak mutluluğunu gözler önüne sermişti. Ünlü oyuncu, son olarak sosyal medya hesabında yaptığı değişiklikle dikkat çekti. Deniz, profil adını “Pınar Deniz Yıldırım” olarak güncelledi.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'
Survivor'ın yıldızı Hilmi Cem İntepe evlendi
Kenan İmirzalıoğlu'ndan eşi Sinem Kobal'a romantik sürpriz: Alaçatı'da doğum günü kutlaması