Ünlü şarkıcı Rober Hatemo, müzik kariyerini sonlandırarak eski mesleği kuyumculuğa dönme kararı aldığını açıkladı. Hatemo, Kapalıçarşı’daki aile işletmesinde çalışacağını söyledi.
Rober Hatemo, Kıbrıs’ta sahne aldığı konser öncesinde müzik kariyeriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yeni şarkı yapmak istemediğini belirten Hatemo, bir süre daha sahne aldıktan sonra müziği bırakmayı düşündüğünü söyledi.
“Artık şarkı yapmayacağım. İçimden gelmiyor” diyen Hatemo, müzik sektörünün kendisi için artık eskisi gibi olmadığını ifade etti.
Eski mesleğine dönecek
Hatemo, müziğin ardından eski mesleği olan kuyumculuğa dönmeye hazırlandığını açıkladı.
Kapalıçarşı’da kardeşi ve kuzeninin işlettiği bir dükkan bulunduğunu belirten şarkıcı, “Eski işim kuyumculuğa dönmeyi düşünüyorum. Kapalıçarşı’da dükkan var. Kardeşim ve kuzenim devam ediyor. Onların bünyesine gireceğim. Tezgahta da dururum” dedi.
Hatemo, sahne çalışmalarını ise bir süre daha sürdüreceğini belirterek, müziğe tamamen ne zaman veda edeceği konusunda kesin bir tarih vermedi.
Şarkıcı ayrıca müzik sektöründeki değişimlere ve yapay zekâ kullanımına ilişkin de değerlendirmelerde bulunarak, müzikte duygunun önemine dikkat çekti.