Akit bu kez haddini aştı: Türk kaşarı skandalı!

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Akit Gazetesi, erkek arkadaşından hamile olan oyuncu Meryem Uzerli'ye 'Türk kaşarı' diyerek, Türklüğe ve Uzerli'ye hakaret etti.

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde, ikinci kez çocuk sahibi olacağını açıklamıştı. Uzerli'nin erkek arkadaşından hamile olmasının üzerine AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen Yeni Akit Gazetesi skandal bir haber yaptı.

Ünlü oyuncuya 'Türk kaşarı' diyen Akit, Türklüğe ve Uzerli'ye hakaret etti.

Akit, yaptığı haberde, "Muhteşem Yüzyıl isimli dizide oynayan, evlilik dışı çocuk sahibi olduğu için Arap sosyal medyasında 'Türk kaşarı' olarak adlandırılan ve Batılı laikçi yaşam tarzının ağına takılan Meryem Uzerli, tekrar Veledi-i Zina ile çocuk sahibi olacağını açıkladı" ifadelerini kullandı.

Akit, daha öncede Türk ordusuna hakaret ederek, "O hizaya gelmeyen apoletli Generalleriniz hepsi Erdoğan’ın arkasında saf tutuyor. Oynaya oynaya eşşek gibi saf tutacaklar" demiş ve skandal 'eşşek' sözleri tepkilere neden olmuştu.

Son olarakta 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Akit TV'de Anıtkabir yerine 'Anırkabir' yazılmış ve RTÜK tarafından sadece para cezası verilmişti.

Medya Haberleri

Erden Timur artık medya patronu!
Seyirciler ekranı açtıklarında göremeyecek. Show TV'nin sevilen dizisi 9 bölüm sonra final yapıyor
Herkes o kanalı açacak! Kapatılan TV kanalı geri dönüyor
Seyirciler ekranda göremeyince çok üzülmüştü! KRT TV'ye veda ettiği ortaya çıktı
KRT’de değişim!