Meksika ekranlarında 'Türk yapımı' yarışı

Hizmet İhracatçıları Yönetim Kurulu Üyesi ve Med Yapım patronu Mehmet Fatih Aksoy, Meksika televizyonlarda Türklerin Türklere rakip olduğunu söyledi.

 Dünya'dan Selenay Yağcı'nın haberine göre Türk dizilerinin Latin Amerika ülkelerini fethettiğini dile getiren Aksoy, bir kanalda Türk dizileri yayınlanırken, aynı saatte başka kanalda Acun Medya’nın içeriklerinin yayınlandığını ve reytinglerde yarıştıklarını kaydetti.

Türk dizilerinin Latin Amerika’da yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Aksoy, “Türk dizileri bir ülkeye girince yerleşiyor. Brezilya’da bile yayınlanan dizimiz var. Brezilya’da yoğun olarak yokuz ama turizmi de etkiledik. Turizmciler, Brezilya’dan turistler geldiğinde şaşırmışlardı. Bu dizilerin başarısı. Diziyi izleyen Brezilyalılar, İstanbul’u, Kapadokya’yı görmek istiyor” dedi.

Medya Haberleri

Flash Haber TV'nin yeni sahibi belli oldu!
Kurtlar Vadisi yeniden: Bu sefer farklı formatta geliyor!
Tele 1, Halk TV, Sözcü TV... RTÜK ceza yağdırdı!
Müge Anlı'daki Tuğba'dan herkesi şoke eden itiraflar!
Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu'ndan RTÜK'e tepki