Nagehan Alçı’ya şok dava!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı’ya, Rasim Ozan Kütahyalı’nın davasının hâkimi Dursun Ali Gümüş tarafından 20 bin liralık tazminat davası açıldı.

Ümit Türk’ün haberine göre, Boşnaklar için söylediği sözler nedeniyle 10 ay hapis cezası alan Rasim Ozan Kütahyalı, hâkimin CHP’li olduğunu iddia ederken Alçı konuya ilişkin bir televizyon programında, “Ben kendi eşimden biliyorum. CHP Akçakoca Belediye Başkanlığı için aday olmuş bir hakim dosyaya neredeyse bakmadan küt diye aleyhte karar veriyor” ifadesini kullandı.

Alçı’nın konuşmasında kendisine iftirada bulunduğunu dile getiren hâkim Dursun Ali Gümüş, ‘kişilik haklarının zedelendiği’ gerekçesiyle 20 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı. Dilekçede, halen hâkim olarak görev yapan müvekkilinin herhangi bir partiden ne adaylığı ne de bir başvurusunun bulunmadığı belirtildi.

Medya Haberleri

KRT TV gibi yapacak: Flash Haber TV'nin yayın hayatı sona erdi!
Kurtlar Vadisi, Deli Yürek, Hudutsuz Sevda... İşte yeni dizi!
Kanal D, NOW TV, Star TV… RTÜK ceza yağdırdı!
İbo Show, O Ses Türkiye, Şarkılar Bizi Söyler, Güldür Güldür Show... İşte yılbaşı gecesinin en çok izleneni!
Sözcü TV’de flaş ayrılık: “Yolumuz kalmamış…”