Sabah: Erdoğan'ın 2023'ten sonra da başkan olarak kalması sağlanmalı

Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, Erdoğan'ın başkanlık sisteminin ikinci senesinde yaptığı konuşmayı köşesinde değerlendirdi.

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin ikinci yılını anlattığı konuşmasını farklı siyasi görüşlerden arkadaşlarıyla izlediklerini belirterek, "Cumhurbaşkanı'nın konuşması bittikten sonra, biz dinleyiciler bir araya geldik. Lafı eğip bükmeye hiç gerek yok. Hepimiz hayranlığımızı ve minnetimizi seslendirmekte yarışıyorduk. Bazılarımız "Ne yapıp yapmalı ve Erdoğan'ın 2023'ten sonra da Cumhurbaşkanı olarak kalması sağlanmalı" şeklinde açıklıyorduk düşüncemizi." diye yazdı.

Mehmet Barlas, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan döneminde yapılan yatırımları anlattığı yazısında, "Hepimiz bir ağızdan bunları söylerken, her cümlenin sonunda "Erdoğan'ın kıymetini bilmeliyiz. Türkiye'nin eline geçen bu şansı ziyan etmemeliyiz" diyorduk." ifadelerini kullandı.

Medya Haberleri

Flash Haber TV'nin yeni sahibi belli oldu!
Kurtlar Vadisi yeniden: Bu sefer farklı formatta geliyor!
Tele 1, Halk TV, Sözcü TV... RTÜK ceza yağdırdı!
Müge Anlı'daki Tuğba'dan herkesi şoke eden itiraflar!
Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu'ndan RTÜK'e tepki