Sosyal medyada Jahrein ve Sevilay Yılman kavgası

Aynur Doğan'ın konserinin iptal edilmesi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Sosyal medya fenomeni olan Jahrein ve Habertürk yazarı Sevilay Yılman birbirine girdi.

HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, konseri iptal edilen şarkıcı Aynur Doğan'ın Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde yapılacak olan konserini hedef alan sosyal medya fenomeni Jahrein  lakaplı Ahmet Sonuç'a, "Gestapo musun, Goebbels mi yoksa zibidi bir zaptiye misin!" sözleriyle yüklendi. 

Yılman'ın sözlerine ise Jahrein'den aynı sertlikte yanıt geldi. Ahmet Sonuç, Sevilay Yılman'ın kendisiyle ilgili yazdığı yazıya "Sevilay sen terbiyesiz bir tetikçisin" dedi.

Medya Haberleri

KRT TV gibi yapacak: Flash Haber TV'nin yayın hayatı sona erdi!
Kurtlar Vadisi, Deli Yürek, Hudutsuz Sevda... İşte yeni dizi!
Kanal D, NOW TV, Star TV… RTÜK ceza yağdırdı!
İbo Show, O Ses Türkiye, Şarkılar Bizi Söyler, Güldür Güldür Show... İşte yılbaşı gecesinin en çok izleneni!
Sözcü TV’de flaş ayrılık: “Yolumuz kalmamış…”