Türkiye gazetesinden AKP'li vekile: Biraz tahammüllü olun

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, 1 Ağustos tarihindeki “AK Parti’nin sanal Kürt milletvekilleri ve Mardin’de fırtına gibi esen Vali” başlıklı yazısı nedeniyle kendisini arayan AKP'li milletvekillerine, "Biraz tahammüllü olun ve öz eleştiri yapın" önerisinde bulundu. 

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, 1 Ağustos tarihindeki “AK Parti’nin sanal Kürt milletvekilleri ve Mardin’de fırtına gibi esen Vali” başlıklı yazısı nedeniyle kendisini arayan AKP'li milletvekillerine, "Biraz tahammüllü olun ve öz eleştiri yapın" önerisinde bulundu.

Uğur, "İnanılır gibi değil ama telefon açıp ağızlarına geleni söyleyip, her türlü aşağılamayı yapıp, ardından da yazımdaki eleştirilerim nedeniyle kendilerine karşı vicdansızlık ettiğimi, PKK’ya karşı bizim hiç mücadele vermediğimizi, masa başından yazdığımızı ve daha onlarca ön yargıyı, hakareti arka arkaya sıralayabiliyorlar. Tabii ki herkese cevabını usulünce verdim ama bu durum çok can sıkıcı. Ben bu yazıdan dolayı anlattıklarımı teyit eden yüzlerce tebrik maili ve telefonu aldım." ifadesini kullandı. 

Medya Haberleri

Gazeteci ve yazar Hikmet Çiçek hayatını kaybetti
Açıklama geldi
Kızılcık Şerbeti'nde Pembe'nin diziden çıkarılma nedeni o mu? Bomba iddia...
Yapımcısı merak edilen gizemin sırrını açıkladı
'Tarafsızlık' vurgusu yaparak istifasını duyurdu