Yandaş gazete kudurdu

Yurttaşların YSK darbesine boyun eğmemesi ve sokaklara çıkması yandaş Takvim'i çılgına çevirdi....

Yurt Haber Merkezi

Yüksek Seçim Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal etmesi ve halkın iradesini yok sayması, İstanbul'un hemen her semtinde yurttaşları sokaklara döktü. Binlerce yurttaş gece saatlerinde bile sokakları terk etmedi. Bu durum yandaş gazete Takvim'i çıldırttı.

Takvim, halkın YSK'yı ve AKP'yi tencere ve tava çalarak protesto etmesini Gezi Direnişi'ne benzetirken "2013 yılında Gezi Parkı Olaylarında ülkeyi karıştıran provokatörler yine sosyal medya üzerinden 'tencere, tava' ve sokak çağrısında bulundu" dedi.

Yandaş gazete, Gezi Parkı direnişçilerinin ana hesabı olan 'Taksim Gezi Parkı' isimli twitter hesabının provokasyon yaptığını iddia etti.

Medya Haberleri

KRT TV gibi yapacak: Flash Haber TV'nin yayın hayatı sona erdi!
Kurtlar Vadisi, Deli Yürek, Hudutsuz Sevda... İşte yeni dizi!
Kanal D, NOW TV, Star TV… RTÜK ceza yağdırdı!
İbo Show, O Ses Türkiye, Şarkılar Bizi Söyler, Güldür Güldür Show... İşte yılbaşı gecesinin en çok izleneni!
Sözcü TV’de flaş ayrılık: “Yolumuz kalmamış…”