Yasak Elma'da yasak aşk krizi!

FOX TV'nin fenomen dizisi Yasak Elma'da bomba yasak aşk gelişmesi. Yeni sezonu merakla beklenen Yasak Elma'da Çağatay yasak aşk yaşayacak.

Medyapım’ın FOX için hazırladığı Yasak Elma’nın 5. sezon çekimlerinin son gelen bilgilere göre 30 Ağustos’ta başlaması gündemde… Aynı dönemde FOX’un da yeni sezon tanıtımının çekilmesi gündemde… Yeni bölümlerini Ece Erdek Koçoğlu’nun yöneteceği diziye Biran Damla Yılmaz’ın “Kumru”, Murat Aygen’in “Doğan”, Yasmin Erbil’in de “Canan” karakterleriyle katılacağı ortaya çıkmıştı.

Kulislerde dolaşan bilgilere göre son bir değişiklik olmazsa dizinin yeni bölümlerinde babası Hasan Ali’nin patlamada ölümü sonrası çok değişecek olan Çağatay’ın Yıldız’la arası bozulacak ve Çağatay yeni komşularının kızı Kumru’yla yasak aşk yaşayacak.

Bu ilişkiye Kumru’nun babası Doğan şiddetle karşı çıksa da kızını vazgeçiremeyecek ve olaylar şirketi ele geçirme planları yapan Ender’in de araya girmesiyle başka bir boyuta taşınacak. Yasak Elma’da yine entrika başrolde olacak.

Medya Haberleri

Açıklama geldi
Kızılcık Şerbeti'nde Pembe'nin diziden çıkarılma nedeni o mu? Bomba iddia...
Yapımcısı merak edilen gizemin sırrını açıkladı
'Tarafsızlık' vurgusu yaparak istifasını duyurdu
Sözcü TV'nin programına gelen ceza Öcalan'ın mektubundan dolayı mı?