İndirimli zam ve zamlı indirim! İki otomobilden şaşırtan fiyatlar

Gazeteci Emre Özpeynirci, bir otomobil markasında indirim beklenirken zam geldiğini duyurdu.

Otomobil pazarında yeni gelişmeler yaşanıyor. İndirim ve zam bir arada oldu. Türkiye'de araç sahibi olmak isteyenler yüksek fiyatlar nedeniyle ne yazık ki bu hayaline o kadar kolay ulaşamıyor. Araçlar artık ihtiyaçtan ziyade bir yatırım aracı olarak görülüyor. Ekonomik durumla birlikte araç fiyatları da yüksek değerde satışa çıkarılıyor. Ancak kimi markalar zaman zaman yaptıkları indirim kampanyalarıyla bir nebze de olsa alıcı bulmaya çalışıyor. 

BİR İNDİRİM BİR ZAM

İki otomobil markası, fiyatlarını güncelledi. Gelişmeyi Emre Özpeynirci duyurdu.

Otomotiv sektöründeki haberleriyle dikkat çeken Emre Özpeynirci, bir otomobil markasının modeline zam geldiği bilgisini paylaştı. Özpeynirci şu paylaşımı yaptı:

"Mercedes, ÖTV güncellemesinden sonra fiyatı düşmesi beklenen elektrikli EQA modeline zam yaptı. EQA'nin fiyatı 2 milyon 350 bin TL'den 2 milyon 455 bin TL'ye yükseldi. Hyundai ise Ioniq 5 modelinin 125 kW gücündeki 4x2 versiyonunu beklendiği gibi 2 milyon 185 bin TL'den 1 milyon 717 bin TL'ye indirdi."

Otomobil Haberleri

TOGG Rekabetine Girdi: En Az Yakan Elektrikli Araç Türkiye Pazarına Girdi!
Borusan Otomotiv'den araç sahiplerini ilgilendiren yenilik! Teke düşürüldü
Tek şarjla 300 km yol kat ediyor
Tesla'nın en uygun model aracı artık Türkiye'de!
Manuel vitesli araçlar için yolun sonu gözüktü