4. kez AKP'den aday olamayan Tatlıses: Boynum kıldan ince!

Milletvekili olma şansını 4. kez AKP'den deneyen ancak yine aday gösterilmeyen türkücü İbrahim Tatlıses, hakkında çıkan '7. sıradan aday gösterildiği için reddetti' haberine tepki gösterdi. Tatlıses, 'makamların en büyüğünün kendisine bahşedildiğini' söylerken 'Boynum kıldan ince' dedi.

Tatlıses, bugün hakkında çıkan "Aday listesinde 7. sıranın verildiği, ancak üst sıralarda olmaması sebebiyle Tatlıses'in bunu reddettiği ve aday olmadığı" iddiasını içeren habere tepki gösterdi.
Instagram hesabından bir paylaşım yapan Tatlıses, haberin aslının astarının olmadığını söylerken böyle ithamları kabul etmediğini belirtti. AKP'ye gönül verdiği, partinin her kararına saygılı olduğunu söyleyen Tatlıses, şunları yazdı:

"7 de olsa, hiç olmasa da benim boynum kıldan ince, sanırım bunu artık anlamış olmalısınız. Bana yüce Allah tarafından verilen yetenek ile makamların büyüğü bahşedilmiş zaten çok şükür. 10 kere aday olsam mesele makam veya güç değil. Mesele gönül verdiğim sayın cumhurbaşkanımın, partimin yanında olduğumu göstermektir."
 

Politika Haberleri

CHP'li Faik Öztrak'tan bütçe tepkisi: "Lobilere 2,4 trilyon, çiftçi ve esnafa 165 milyar TL!"
CHP'den Halk TV'ye kayyım tepkisi: "CHP'ye saldırmayı tercih edenleri de görüyoruz"
Araştırma önergesini siz getirin, biz destekleyelim
Ayten Gülsever'den Halk TV'ye kayyım tepkisi: Kılıçdaroğlu'nu hedef göstermek de tehlikeli
Çalışan emeklilere rapor parası şartı: Kimler ödeme alabilecek?