Abdüllatif Şener'den İstanbul adaylığı açıklaması

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, gelecek yerel seçimlerde İstanbul ya da Ankara'da CHP'den belediye başkan adayı olacağı iddialarını kesin bir dille yalanladı.

CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, Best FM'de Ufuk Karcı'nın sorularını yanıtladı. Adının, Mart 2019 seçimlerinde İstanbul ve Ankara'da belediye başkan adaylığı ile anılmasına tepki gösteren Şener; "Ben Milletvekili olarak hizmet etmekteyim. Hiç bir şekilde, Belediye Başkanlığı düşünmüyorum. Bu konularda partimizin kurulları yetkilidir. Onlar doğru kararı verir. Ancak benim, böyle bir düşüncem yok" dedi.

MUHARREM İNCE ELEŞTİRİSİ

Muharrem İnce'nin İstanbul'a aday olabileceği yönündeki açıklamaları üzerine Şener; " Muharrem İnce'nin açıklamaları sürekli değişiyor. Önce aday değilim dedi, şimdi de aday olduğunu açıkladı. Açıklama yaparken dikkatli olmak lazımdır. Parti Genel Merkezinin nasıl bir yol izleyeceğini görmek gerekir." ifadelerini kulandı.

"ERDOĞAN, YENİ BİR İTTİFAK ARAYIŞINDA"

Cumhur İttifakının üyeleri arasında, son dönemde yaşanan söz düellosuna da değinen Şener, "Cumhurbaşkanı, her dönem kendisine oy getirecek ve iktidarda tutacak ittifaklar aramıştır. Buna cemaat ve HDP ile yapılan ittifaklar dahildir. Kendisine zarar verdiğini görünce vazgeçmiştir. Şu sıralarda farkettiği ise AKP'den MHP'ye oy gittiğidir. Bunu engellemek istiyor. Kafasında yeni bir ittifak modeli oluşmuştur ve bunun arayışı vardır. Son dönemde yaşan krizler de bunu gösteriyor" dedi.

Politika Haberleri

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in ifadesi ortaya çıktı
CHP’li Türeli’den ekonomi çıkışı: “Türkiye çoklu bir kriz içinde”
Bolu Belediyesi'ne 'hayalet araç' operasyonu: 22 gözaltı kararı!
Melih Gökçek'ten yeni açıklama: 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim'
CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu