Akit yazarı ‘Emine Bulut’ cinayeti üzerinden hedef gösterdi!

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, Emine Bulut cinayetine ilişkin yazdığı yazıda Feministleri ve LGBTİ bireyleri hede gösterdi.

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, Emine Bulut cinayetine ilişkin feminist ve LGBTİ’lilerin görüş beyan etmemesi gerektiğini savundu.

Karahasanoğlu, “Bir insanın öldürülmesi üzerinden, iğrenç mi iğrenç bir algı operasyonu yapılıyor. 'Bu cinayetler artsın, biz daha görünür olalım. Kamuoyunun gündemine LGBTİ’leri sokalım' diyorlar” dedi.

Karahasanoğlu yazısında, “Toplumun inancına, değerlerine, bu kadar pespaye sözlerle saldıran.. Hiçbir şekilde kabul etmediğimiz bir cinayet üzerinden, dindar insanlara çamur atmaya kalkışan insanlar, aslında bu ülkede kadın cinayetlerini azaltmak değil.. Tam aksine artırmak istiyorlar” ifadelerini kullandı.

Emine Bulut, geçtiğimiz Cuma eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Emine Bulut cinayeti pek çok ilde protesto edildi.

Politika Haberleri

Melih Gökçek'ten yeni açıklama: 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim'
CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti