AKP 20 ilin adayını daha açıklayacak

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin 20 adayını daha açıklayacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yarın partisinin TBMM'deki grup toplantısında, aralarında Ankara ve İzmir'in de bulunduğu 20 ilin belediye başkan adaylarını açıklayacağı belirtildi.

AK Parti'de önceki gün 40 ilin belediye başkan adayları açıklanırken, yarın düzenlenecek grup toplantısında da 20 ilin belediye başkan adayları duyurulacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, TBMM'deki grup toplantısında, aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 20 belediyenin başkan adayını açıklayacağı bildirildi. Açıklanacak iller arasında İstanbul'un yer almadığı belirtildi.

AKP'NİN ADAYLARINI AÇIKLAYACAĞI 20 İL

AK Parti belediye başkan adaylarının açıklanması beklenen illerin; Ankara, İzmir, Balıkesir, Sakarya, Konya, Muğla, Trabzon, Eskişehir, Hatay, Mardin, Uşak, Çanakkale, Çorum, Sivas, Yozgat, Karaman, Muş, Bingöl, Çankırı ve Afyonkarahisar olduğu kaydedildi. 

İSTANBUL BEKLENTİSİ

Açıklanacak isimler arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının da olması bekleniyor.

Nursima ÖZONUR/ DHA

Politika Haberleri

AKP Sözcüsü Çelik, partisinin 'cumhurbaşkanı adayını' açıkladı
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir Milletvekili Türeli'nin babasının cenaze törenine katıldı
Hacı Bektaş’ta konuşan Cemal Canpolat: Bu coğrafya halen zulme direniyorsa Hüseyin’in kararlılığındandır!
İngiltere Başbakanı Keir Starmer istifa etti
12. Yargı Paketi TBMM'ye sunuldu! Sistem baştan aşağı değişiyor