AKP'de deprem: İstifa ettiler

AKP'de Cumhur İttifakı'na zarar verdiği gerekçesi ile istifası istenen Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Moğol görevinden istifa etti. Ayrıca, ilçe teşkilatı yönetim kurulu da Antalya İl Yönetimine istifasını verdi.

AKP Genel Merkezi tarafından Cumhur İttifakı'na zarar verdiği gerekçesiyle istifası alınan AKP Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Moğol’un ardından bugün de partinin Antalya İl Başkanlığı tarafından ilçe yönetim kurulunun istifası alındı.

Korkuteli’nde Milliyetçi Hareket Partisi'nin Cumhur İttifakı adayını destekleyecek olan AKP'de yaşanan istifaların Cumhur İttifakı'na Korkuteli’de daha güçlü şekilde destek vermeye yönelik olduğu bildirildi.

Politika Haberleri

Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti
Saray’dan yeni anayasa sinyali
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan Suriye mesajı: “Türkiye, Orta Doğu’da barışın kurucu gücü olmalı”