AKP'de Pelikan kavgası sertleşti: 'Kriptolar'

İktidar partisi içindeki 'Pelikan' kavgasına, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün ardından AKP Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel de dahil oldu. Özel, hükümeti eleştiren Pelikancı isimlere 'Kriptolar' diyerek tepki gösterdi.

AKP içerisindeki 'Pelikan' kavgası büyüyor. 

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Sabah yazarı Dilek Güngör'ün kendisine yönelik eleştirisi ve "FETÖ'cüler yargıda kritik noktalara atanıyor" açıklamasının ardından tepki göstererek, "Nerede ahlaksızca bir saldırı varsa bilin ki orada FETÖ’nün bir tezahürü vardır. Daha düne kadar FETÖ’cülerle aynı maklubeye kaşık sallayanlar bugün çıkıp bize FETÖ ile mücadele dersi vermeye kalkışmasınlar" ifadelerini kullanmıştı.

"İHANET TABAKASIYLA SAVAŞILMASIN DİYE..."
AKP içerisindeki kavgaya Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel de dahil oldu.

Kişisel sosyal medya hesabından AKP içerisindeki 'Pelikancı' diye tabir edilen grubu hedef alan Özel, "İhanet tabakasıyla savaşılmasın diye uğraşanlarla ibadet tabakasıyla barışılmasın diye uğraşanlar aynı kişiler... daha moda tabirle aynı 'kriptolar' Tanı bunları tanı da büyü!" şeklinde paylaşımda bulundu.

Politika Haberleri

Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti
Saray’dan yeni anayasa sinyali
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan Suriye mesajı: “Türkiye, Orta Doğu’da barışın kurucu gücü olmalı”