AKP'de skandallar bitmiyor: Yüce Allah’tan sonra Yücel Yılmaz

Camileri ve okulları seçim çalışmalarına alet eden AKP, tartışma yaratacak bir olaya daha imza attı. AKP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz'a Karesi Belediye Meclis Üyesi Kemal Aydın’ın babasından şaşırtan bir destek geldi.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi siyasi partilerin seçim çalışmaları sürerken, dini adeta tekeline alan AKP’de yeni bir skandal daha ortaya çıktı.

Seçim çalışmalarını yasak olmasına rağmen okullara ve camilere sokan AKP’ye gelen destekler de tartışma yaratmaya devam ediyor.

Son olarak AKP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine aday olan ve şu anda Karesi Belediye Başkanlığı görevini yürüten Yücel Yılmaz’a, Karesi Belediye Meclis Üyesi Kemal Aydın’ın babasından şaşırtan bir destek geldi.

Kemal Aydın’ın babası Cemal Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ”Yüce Allah’tan sonra Yücel Yılmaz” ifadesini kullandı.

Cemal Aydın’ın paylaşımı sosyal medyada da tepkiyle karşılanırken, yapılan yorumların birinde ”Sizin gibilerden Allah korusun” ifadesi dikkat çekti.

Toplumsal.com

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Benden arınmayı yapacağım diye korkuyorlar
Erdoğan'dan 'CHP' ve 'mutlak butlan' mesajları: 'Şaibesiz kurultay yapmayı öğrenin'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine mektup
Silifke Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı Mustafa Turgut dahil çok sayıda gözaltı!
Adalar Belediyesi'ne operasyon: Başkan Ali Ercan Akpolat gözaltına alındı