Akşener'den 2020 YKS tarihine tepki

Akşener, "Yandaşının bir dediğini iki etmeyen iktidar; gencine gelince 2 milyon tweet'i görmedi" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, daha önce Temmuz ayında yapılacağı duyurulan YKS'nin Haziran ayında yapılacağının açıklanmasına tepki gösterdi.

YKS’nin 25-26 Temmuz tarihinden 27-28 Haziran tarihine alınacağı iddiaları üzerine 1 Mayıs'ta sosyal medyada bir kampanya başlatılmıştı. #ykstarihinedokunma etiketiyle yapılan paylaşımlar Twitter’da gece saatlerinde 1 milyona ulaşmış ve trend topic olmuştu.


 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada YKS'nin 27-28 Haziran'da yapılacağını açıkladı.


 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise sınav tarihinin öne çekilmesine tepki gösterdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Akşener, "Yandaşının bir dediğini iki etmeyen iktidar; gencine gelince 2 milyon tweet'i görmedi, duymadı. Yazıklar olsun. #yks2020" ifadelerini kullandı.

Politika Haberleri

CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti
Saray’dan yeni anayasa sinyali