Ankara'da Mansur Yavaş'a karşı 'Haydar Yılmaz' oyunu!

CHP’den daha önce Çankaya Belediye Başkanlığı yapan Haydar Yılmaz'ın DSP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapılmasının nedeni Mansur Yavaş'ın oyunu bölmek mi?

CHP’den daha önce Çankaya Belediye Başkanlığı yapan Haydar Yılmaz, bu seçimlerde de aday adayı oldu. Yılmaz aday olamayınca DSP’ye geçip Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

MHP'NİN ÇANKAYA ADAYI OLACAKKEN, DSP'NİN ANKARA ADAYI OLDU!
Odatv'nin haberine göre, Mansur Yavaş’a yakın kaynaklar, Haydar Yılmaz’ın MHP’den Cumhur İttifakının Çankaya Belediye Başkan adayı olmaya hazırlandığını ancak daha sonra bir operasyonla DSP’ye geçirildiğini ileri sürdüler.

Yavaş’a yakın kaynaklar, Haydar Yılmaz’ın DSP’ye geçmesinin AKP’nin bir hamlesi olduğunu, gerekçesinin ise Mansur Yavaş’ın anketlerde önde olmasını gösterdiler. Kulislerde, araya giren iş adamları ve eski siyasetçilerin Haydar Yılmaz’a bir takım garantiler vererek DSP’den aday olmasını sağladıkları, Yılmaz’ın finansörlerinin AKP’li İşadamları olduğu ileri sürüldü.

Politika Haberleri

CHP’li Türeli’den ekonomi çıkışı: “Türkiye çoklu bir kriz içinde”
Bolu Belediyesi'ne 'hayalet araç' operasyonu: 22 gözaltı kararı!
Melih Gökçek'ten yeni açıklama: 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim'
CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor