Aysel Tekerek: Bu derenin suyu nereden geldi?

İstanbul Büyükşehir Bağımsız Komünist Başkan Adayı Aysel Tekerek, Başakşehir Spor Kulübü'ne "Bu derenin suyu nereden geldi" diye sordu.

'Toplumcu Yerel Yönetimler' sloganı ile 31 Mart yerel seçimlerine bağımsız adaylarla katılan Türkiye Komünist Hareketi (TKH), İstanbul Büyükşehir Bağımsız Komünist Başkan Adayı Aysel Tekerek, seçmenlere “1 dakikanı ayırır mısın?” dedi ve Başakşehir Spor Kulübü'ne "Bu derenin suyu nereden geldi" diye sordu.

OdaTv'de yer alan habere göre, başkan adayı Tekerek’in kamera karşısına geçtiği videoda Başakşehir Spor Kulubü'nün daha önceleri kulübe gelen faturaları bile ödeyecek kadar parası olmazken, ünlü futbolcuları yüksek miktarlarda paralarla transfer eder hale geldiğini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İgdaş ve Halk Ekmek gibi kurumların Başakşehir’e sponsor olduğunu anlattı ve “Halk Ekmek’in ya da İgdaş’ın reklama ihtiyacı mı var” diye sordu. Bu paraların İstanbul halkının cebinden çıktığını aktaran Tekerek, “oylarınızı İstanbul’da bunun karşısında durabilecek tek seçenek olan komünistlere verin” diyerek oy istedi.

Politika Haberleri

CHP’li Türeli’den ekonomi çıkışı: “Türkiye çoklu bir kriz içinde”
Bolu Belediyesi'ne 'hayalet araç' operasyonu: 22 gözaltı kararı!
Melih Gökçek'ten yeni açıklama: 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim'
CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor