Aysel Tekerek: Bu derenin suyu nereden geldi?

İstanbul Büyükşehir Bağımsız Komünist Başkan Adayı Aysel Tekerek, Başakşehir Spor Kulübü'ne "Bu derenin suyu nereden geldi" diye sordu.

'Toplumcu Yerel Yönetimler' sloganı ile 31 Mart yerel seçimlerine bağımsız adaylarla katılan Türkiye Komünist Hareketi (TKH), İstanbul Büyükşehir Bağımsız Komünist Başkan Adayı Aysel Tekerek, seçmenlere “1 dakikanı ayırır mısın?” dedi ve Başakşehir Spor Kulübü'ne "Bu derenin suyu nereden geldi" diye sordu.

OdaTv'de yer alan habere göre, başkan adayı Tekerek’in kamera karşısına geçtiği videoda Başakşehir Spor Kulubü'nün daha önceleri kulübe gelen faturaları bile ödeyecek kadar parası olmazken, ünlü futbolcuları yüksek miktarlarda paralarla transfer eder hale geldiğini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İgdaş ve Halk Ekmek gibi kurumların Başakşehir’e sponsor olduğunu anlattı ve “Halk Ekmek’in ya da İgdaş’ın reklama ihtiyacı mı var” diye sordu. Bu paraların İstanbul halkının cebinden çıktığını aktaran Tekerek, “oylarınızı İstanbul’da bunun karşısında durabilecek tek seçenek olan komünistlere verin” diyerek oy istedi.

Politika Haberleri

Mustafa Sarıgül'ün koruması gözaltına alındı
Dervişoğlu'ndan Mehmet Uçum'a sert seçim tepkisi: Milletvekillerine şantaj mı yapıyorsunuz?
CHP İstanbul’da yeni dönem: Yüksel’den 39 ilçe ve 963 mahalle için saha seferberliği
Bahçeli'den fon krizi açıklaması: "Milletimizin tasarrufuna göz dikenlere en güçlü yaptırımlar uygulanacak"
Üsküdar'da kritik seçim sonuçlandı: CHP ve Yeni Parti katılmadı, yeni başkanvekili belli oldu